Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ


Τούτες τις γιορτινές και χρονιάρες μέρες η σκέψη μας πηγαίνει πιο πολύ από τις άλλες ,στους δικούς μας ανθρώπους που "έφυγαν" και μας λείπουν είτε είναι συγγενείς μας ή φίλοι μας ή και καλοί μας συμπατριώτες:
 
ΗΛΙΑΣ ΦΩΣΤΙΝΗΣ Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία υιοθετήθηκε απο μικρός και έζησε στο Κρανίδι. Δώρησε στον Δήμο Κρανιδίου,γήπεδο 45 στρεμμάτων με τον παλιό ανεμόμυλο για τη δημιουργία πολιτιστικού και αθλητικού πάρκου. 
ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟ
ΤΣΗΣ Η ΕΛΛΗΝΑΣ. Κρανιδιώτης στη καταγωγή, έζησε και πέθανε στο Κρανίδι. Δώρησε στο Κέντρο Υγείας όσο ζούσε ένα ασθενοφόρο όχημα και έναν Υπερηχογράφο και στον Δήμο Ερμιονίδας το πατρογονικό του σπίτι, ένα γήπεδο 8 στρεμμάτων για τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου, και 200.0000 ευρω για το ξεκίνημα της ανέγερσης του.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ. Γεννήθηκε και αυτός στο Κρανίδι και έζησε στην Αμερική μετανάστης. Πέθανε στο Κρανίδι αλλά λίγα χρόνια πριν δώρησε στο Δήμο Κρανιδίου 2 οικόπεδα 6 και 2 στρεμμάτων αντίστοιχα. (δεν υπαρχει φωτογραφία) 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΠΡΑΝΗΣ. Γεννήθηκε στο Κρανίδι και εζησε και πέθανε στην Αμερική.Δώρησε στο Κ.Υ. Κρανιδίου μέσω του τότε Δήμου Κρανιδίου το πρώτο ασθενοφόρο του "1986" (Δεν υπάρχει φωτογραφία) 
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΗΤΣΟΥ .Γεννήθηκε στην Ερμιόνη και έζησε και πέθανε στο Κρανίδι. Δώρησε στο Κ.Υ Κρανιδίου τον Πρώτο Υπερηχογράφο.(δεν υπάρχει φωτογραφια)
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ. Γεννήθηκε, έζησε και πέθανε στο Κρανίδι.Δώρησε στο Κ.Υ. Κρανιδίου οικόπεδο 6
στρεμμάτων με πρόσωπο στον επαρχιακό δρόμο Κρανιδίου-Ναυπλίου. (δέν υπαρχει φωτογραφία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου