Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Μιας στιγμής χωρητικότητα που κλονίζει αιώνες


''Μιας στιγμής χωρητικότητα που κλονίζει αιώνες'', Προσανατολισμοί, Οδ. Ελύτης
Με την Φιλαρμονική του Δήμου μας στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων ''Ελπίδα-Μαριάννα Βαρδινογιάννη''
Εδω που συντρίβεται η καθημερινότητα και η βαρβαρότητα της ζωής μας και ανθίζει
η ελπίδα και η ζωή ξανά ...


5 σχόλια:

  1. κυριε καμιζη καλυπτετε και σεις το μυθο οτι η οικογενεια βαρδινογιαννη ειναι φιλανθρωπος οικογενεια;γιατι πιστευα οτι δηλωνατε αριστερος και τουλαχιστον ξερετε ποιος οικογενειες φταινε για τα δεινα του τοπου μας,ποιες οικογενειες ειχαν και εχουν διυλιστηρια στην ελευσινα ,ποιες οικογενειες μεσω φιλανθρωπιας μειωνουν τους φορους τους και ξεπλενουν χρηματα και παρα πολλα αλλα. και φτασαμε να ονομασουμε και ορμο της περιοχης μας και μαριαννα βαρδινογιαννη .λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστερός ή δεξιός δεν έχει σημασία. Το γεγονός δεν αλλάζει... Κρίμα κε Καμιτζή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.Δημαρχε
    Δεν ειμαι ο μονος που διαφωνω με το πολιτικο μηνυμα που στελνουν τετοιες φωτογραφιες οσον αφορα την οικογενεια Βαρδινογιαννη στα χρονια της δικης τους κερδοφοριας και της δικης μας εξαθλιωσης.Το ογκολογικο νοσοκομειο εγινε με τις εισφορες και τους ερανους του ανωνυμου Ελληνα πολιτη λειτουργει και σωζει ζωες με την δουλεια των Ελληνων γιατρων.Η σωτηρια της ψυχης των μεγαλο πλουσιων ειναι δικη τους υποθεση.Οχι δικια μας.Και οσον αφορα τις προσωπικες αποψεις του καθενος δεν μπορω να κρινω αλλα οσον αφορα τα πολιτικα μηνυματα του Δημαρχου μας, εκει σαν μειοψηφια μπορω να δηλωσω πως δεν ειμαστε ολοι συμφωνοι.Οσο για τον Ελυτη τον αγαπημενο ποιητη τι να πω ο καθενας οπως νιωθει μπορει να τον χρησιμοποιει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριε δημαρχε περιμενουμε την απαντηση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αναμεσα στην τοση χημειοθεραπεια,τον πονο και τα κουρασμένα παιδικα προσωπα,η προσωπικη σας προβολη και συμβολή στο εργο της δηθεν ευεργέτιδας κυριε δημαρχε,φανταζει ακαιρη,αδικαιολογητη,παραταιρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή