Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο κ.ΣΦΥΡΗΣ




Προσβάλλει την μνήμη και την κοινή λογική των δημοτών μας, το να μας εγκαλεί ο κ.Σφυρής να πληρώσουμε το πρόστιμο των 10.000,00€ που μας επέβαλε ο κ.Τατούλης και που ακόμα δεν έχει κοινοποιηθεί παραδόξως στο Δήμο Ερμιονίδας, που είναι και ο καθ’ ύλην αρμόδιος, αλλά αναρτήθηκε στο blog «Εικονοσκόπιο» που το έστειλε ο κ.Σφυρής. Φαίνεται ότι ο κ.Τατούλης έχει μπερδέψει την δημοτική αρχή με την αντιπολίτευση και κοινοποιεί πρώτα σε αυτούς τις αποφάσεις του και μετά στο Δήμο Ερμιονίδας.

Ε ρε χάλια!!!!!

Στον εαυτό του όμως ο κ.Τατούλης δεν βλέπω να επιβάλει πρόστιμα για τα 30.000 δέματα και για τα χύδην απορρίμματα που βρίσκονται στο Σταυρό Διδύμων και είναι στην αρμοδιότητά του να τα μεταφέρει. Εκεί από ότι φαίνεται δεν συντελείται περιβαλλοντική καταστροφή και δεν απειλείται η υγεία των δημοτών.

Μας εγκαλεί λοιπόν να πληρώσουμε το πρόστιμο ο κ.Σφυρής, που σε συνεργασία με την τότε διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου οδήγησαν σε αδιέξοδο την διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Ερμιονίδας, με την προοδευτική πολιτική των δεματοποιητών. Το απίστευτο θράσος του δεν του επιτρέπει να σιωπά για τα κατορθώματά του αλλά του επιτρέπει να εγκαλεί τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και τους δύο Αντιδημάρχους να πληρώσουν με δικά τους χρήματα το πρόστιμο των 10.000,00€ για τα δικά του κατορθώματα.

Δεν μας λέει όμως αυτός ο κουβαρντάς, ποιος πλήρωσε το πρόστιμο των 20.000,00€ (και άλλα πολλά) που επιβλήθηκε στον πρώην Δήμο Κρανιδίου από τον τότε Νομάρχη Αργολίδας το 2010, για την λειτουργία ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων στη θέση «Δισκούρι».

Το πλήρωσε μήπως αυτός και οι Αντιδήμαρχοί του;

Αλλά μας λένε τα στοιχεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ας μάθει λοιπόν επιτέλους αυτός ο κύριος, την λέξη «ΝΤΡΟΠΗ», που απουσιάζει παντελώς από το λεξιλόγιό του.

Ο κ.Σφυρής βέβαια, στις δημοτικής του 2010, πλήρωσε το πρόστιμο των ενεργειών του με το μαύρισμα που του έκαναν οι δημότες μας στην κάλπη.

Με τα τωρινά φερσίματά του, αν είναι και πάλι υποψήφιος, προετοιμάζεται να πληρώσει ακόμα βαρύτερο το πρόστιμο της μαύρης ψήφου.



Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ



Ιδού οι αποδείξεις:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου